Voice over IP

Bellen via internet

Waarschijnlijk staat er bij jou op kantoor nu nog een ouderwetse telefooncentrale. Duur in aanschaf en ook niet bepaald goedkoop in het onderhoud of flexibel qua upgrades. Het bellen via internet gaat anders, namelijk via een digitale telefooncentrale.

Die staat niet bij jou op kantoor, maar wordt speciaal voor jou geconfigureerd door ons en gehost bij onze partner, SpeakUp. Zo ben je altijd optimaal bereikbaar en zijn aanpassingen snel en eenvoudig door te voeren.

Gratis onderling bellen

Je kunt gratis onderling bellen, waardoor elke medewerker altijd goed bereikbaar is voor zijn of haar collega's. Dat geldt voor medewerkers binnen een vestiging en ook voor telefoontjes naar een andere locatie van je bedrijf.

Goedkoop bellen vaste telefoon

Zakelijk bellen via VoIP betekent dat je telefonie helemaal wordt ingericht naar de wensen van jouw bedrijf. Het is logisch dat je dan ook meer gaat bellen, toch? Gelukkig hoef je niet bang te zijn voor een hoge rekening.

Telefoon doorschakelen naar mobiel

De werkdag speelt zich natuurlijk niet alleen tussen 9 en 5 achter je bureau af. Het is daarom prettig als je altijd en overal goed bereikbaar bent voor je klanten en collega's.

Online Monitoring

Onze diensten worden 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt, u heeft hier zelf geen omkijken naar.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?